.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Echoput -

Amersfoortseweg 86, Apeldoorn
Frans, wildrestaurant, biologisch, vegetarisch
De Echoput. Restaurant De Echoput geldt als hét wildrestaurant van Nederland. Het mooiste wild loopt er gewoon in de achtertuin, waarvan de uitgestrekte bossen horen bij Paleis Het Loo. Wild zien, horen en daarna eten is in deze tijd van het jaar dan ook echt gewild, omdat steeds meer mensen beseffen dat wild het allermooiste scharrelvlees is. Het team van de Echoput is natuurlijk opgeleid in de Academie voor Gastronomie van smaakprofessor Klosse.
Geschiedenis. Sinds 1955 familiebedrijf van de familie Klosse. Gelegen naast de op last van lodewijk Napoleon gegraven beroemde waterput. Bekend om wildbereidingstechnieken en wijn-spijs combinaties van smaakprofessor Dr. Peter Klosse
Sfeer & interieur. Modern chique.Na al het heerlijks dat u kunt proeven, kunt u bij De Echoput nu ook overnachten. In april 2007 opende het luxe 5 sterren design hotel van De Echoput. Er zijn aantrekkelijke hotel-arrangementen op de website van De Echoput te vinden. Ook is er een tweede informeel restaurant, Bistro & Wijnbar Flavours. Prachtig terras aanwezig.
Keuken & kaart. In het modern chique restaurant De Echoput van Peter Klosse is de zoektocht naar de perfecte wijn-spijs combinatie een permanente uitdaging. Leendert Scholtus is sinds juni chefkok. Een veelbelovend talent en dat proeft de gast. Er worden zoveel mogelijk biologische producten verwerkt, het brood komt uit eigen bakkerij en water uit de eigen bron.
Telefoon: 055-5191248
Website: http://www.echoput.nl

De Echoput, Amersfoortseweg 86, Apeldoorn
dinsdag t/m zaterdag 12.00 - 22.00 uur