.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Twenty2 -

Van Kinsbergenstraat 2, Apeldoorn
Frans / regionaal
Twenty2. Wilt u graag uit eten bij een restaurant in Apeldoorn? Dan bent u bij restaurant Twenty2 aan het juiste adres. Na beiden jarenlang ervaring te hebben opgedaan in het vak waar hun passie ligt, is hun droom uitgekomen; een eigen restaurant waar zij u willen meenemen op een culinair avontuur.

Restaurant Twenty2 in Apeldoorn wil u laten proeven van de vier seizoenen in een gezellige en verrassend gastvrije sfeer. Om u optimaal te kunnen laten genieten van de seizoenen, zijn het de jaargetijden die bepalen wat er bij Twenty2 op de kaart verschijnt.

Graag ontvangen zij u in hun monumentale pand in het centrum van Apeldoorn.
Sfeer & interieur. Hip en modern restaurant met gezellige lounge en binnentuin. We koken met de seizoenen en vernieuwend met klassieke basis Bib Gourmand voor Prijs/ Kwaliteit 2012
Keuken & kaart. Graag laat restaurant Twenty2 u kennis maken met hun Frans & Nederlandse keuken, waar ze uitsluitend werken met dagverse, streek- en seizoensproducten.

Restaurant Twenty2 te Apeldoorn wil u graag laten proeven hoe lekker het is om gebruik te maken van mooie pure ingrediŽnten om de mooiste gerechten te creŽren .

De gerechten zijn eerlijk, ambachtelijk, een tikkeltje eigenwijs en vooral heel lekker. Op de kaart vindt u gerechten die in de loop van de jaren zijn ontstaan door de ervaring opgedaan o.a. bij De Swaen van Cas Spijkers, Stenen Tafel van Raymond Prinsen en Villa Copera van Toine Smulders, veel te lezen en door regelmatig uit eten te gaan.
Telefoon: 0555767484
Website: http://www.restaurant-twenty2.nl

Twenty2, Van Kinsbergenstraat 2, Apeldoorn
Dinsdag tot en met zaterdag vanaf 18.00 uur.